Enter your search terms:
Top

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔIΚΤYΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ-ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Spread the love

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή κριτών Μοντέρνου Πένταθλου -Τριάθλου που πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως από το διαδίκτυο . Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου(Ε.Ο.Μο.Π). 

Την έναρξη της σχολής χαιρέτησε η Πρόεδρος της Ε.Ο.Μο.Π κα. Ντόρα Πάλλη η οποία δήλωσε :<<Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεγάλη συμμετοχή στην σχολή κριτών που διοργανώσαμε και δουλέψαμε όλοι για την επιτυχία και την επίτευξης της σχολής. Είναι μία από τις πρώτες ενέργειες που δεσμευτήκαμε και πραγματοποιήσαμε σαν καινούργια διοίκηση. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία>>

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.Μο.Π. κ. Βελισσάριο Τρομπούκη ο οποίος δήλωσε με την σειρά του καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και ραντεβού στους αγωνιστικούς χώρους.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι αναγνωρισμένοι διεθνείς κριτές ,προπονητές   κ. Κωνσταντίνος Τουρναβίτης για το Μοντέρνο Πένταθλο και ο  κ. Γιάννης Ψαρέλης για το Τρίαθλο.

Πάνω από 100 άτομα συνολικά παρακολούθησαν την σχολή οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα παραλάβουν τα διπλώματα τους.

 
Η Ε.Ο.Μο.Π. εκφράζει τις ευχαριστίες της στους δύο εισηγητές για την άρτιά και ενημερωμένη παρουσίαση των θεμάτων και τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

Written by: eomop

Latest comments

Post a comment