Enter your search terms:
Top
 

Ράγκμπυ Λιγκ 9ς: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Spread the love
Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2017-18 στέφθηκε η ΑΕΚ μετά και το τελευταίο τουρνουά ανάπτυξης Ράγκμπυ Λιγκ εννέα παικτών που διεξήχθη στον Ασπρόπυργο. Το φινάλε δεν ήταν ιδανικό για την «Ενωση», μιας και γνώρισε την ήττα από τον Πυρρίχιο, παρόλα αυτά δεν στοίχισε στην πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου, κατέκτησε το τουρνουά της Γκορυτσάς, φτάνοντας έτσι τον Προμηθέα στη δεύτερη θέση.
Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισάριθμες φορές αντιμέτωπες σ’ αυτό το τουρνουά. Στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ επικράτησε με 16-14 σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Στο δεύτερο αγώνα ο Πυρρίχιος ήταν πιο φρέσκος και επικράτησε με 22-10. Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα του Πυρρίχιου λόγω καλύτερου συνολικού σκορ.
Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΚ με Προμηθέα και Πυρρίχιο στη δεύτερη θέση, Καβάλα στην τέταρτη και Νέμεση Θεσσαλονίκης στην πέμπτη.
Συνθέσεις:
Διαιτητής: Βασίλης Τσαγκάνης
Πυρρίχιος Ασπροπύργου (Μουζακίτης Χρήστoς): Αλέξανδρος Μικελόπουλος, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μιλίσης, Κωνσταντίνος Γεωργαλάς, Γιάννης Παγάνογλου, Αριστοτέλης Νερούτσος, Γιώργος Αποστολίδης, Δημήτρης Φιλιππης, Κωνσταντίνος Ηλίας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Παγκοζίδης, Κώστας Μίχας.
Α.Ε.Κ. (Καπούλας Βασίλης): Δημήτρης Καλδέρης, Ιορδάνης Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνος Ρούσσος, Αλέξης Πλέσσας, Μιχάλης Κλείτσας, Σταύρος Μπίμπας, Αλέξανδρος Γκούμας, Γιάννης Κιλίμπας, Παναγιώτης Καρεφίλης, Σταύρος Παπασταύρου, Γιάννης Ζάχος, James Lodge.

Written by: Press

Latest comments

Post a comment