Enter your search terms:
Top

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΡΙΑΘΛΟΥ-ΔΙΑΘΛΟΥ 2018 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΟΜΟΠ part.3

Spread the love

SPRINT TRIATHLON 7/7/2018 ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ

Με φόντο ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς στην Ορεινή Κορινθία, και για 6η συνεχή χρονιά, η Τransition Sports by Pharmacy295 με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου και  σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων και λοιπούς τοπικούς φορείς, μας επιφύλαξε μια συναρπαστική τριαθλητική συνάντηση!

Σευψόμετρο 900μ., μέσα στα έλατα, η Λίμνη Δόξα μας υποδεχτηκε  για ένα ξεχωριστό αγώνα μέσα στη φύση και  μια φανταστική απόδραση από την πόλη, αφού απέχει μόνο 2 ώρες απ’ την Αθήνα!!! Η αποσταση ηταν sprint  (750 μ. κολύμπι, 20 χιλ. ποδήλατο, 5 χιλ. τρέξιμο), το τρέξιμο και το ποδήλατο γύρω από τη λίμνη σε άσφαλτο και σε φλατ έδαφος, ο δε αγώνας ηταν non-draft  και με κριτές ως προς το ποδηλατικό σκέλος.

KORONISIA SPRINT TRIATHLON 2018

Ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με το Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής Τζουμέρκων Tzoumerka Activities Center ( T.A.C.) υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Μο.Π, συνδιοργάνωσαν τον αγώνα τριάθλου με την ονομασία 1ο Koronisia sprint triathlon, στα πλαίσια της δράσης ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ.Έγινε στη θάλασσα του Αμβρακικού Κόλπου, στο Τοπικό Διαμέρισμα Κορωνησίας της Δ.Ε. Αμβρακικού την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.

Παράλληλα έγινε και ο αγώνας διάπλου του Αμβρακικού με την συμμετοχή 13 κολυμβητών. Ο αγώνας τριάθλου  ήταν Sprint Triathlon δηλαδή κολύμβηση για 750μ. στην συνέχεια ποδηλασία σε επίπεδη διαδρομή 20 χιλιομέτρων και στο τέλος οι αθλητές έκαναν τρέξιμο στην άσφαλτο σε απόσταση 5 χιλιομέτρων.Οι διαδρομές ήταν κλειστές από την κυκλοφορία των οχημάτων.Μετά την ολοκλήρωση του τριάθλου  ακολούθησαν απονομές αναμνηστικών κυπέλλων και μεταλλίων  για τους τρεις πρώτους αθλητές και τις τρεις πρώτες αθλήτριες στον αγώνα του τριάθλου και διάπλου.

Almira-X Πλαταμώνας 08/9/2018

To Almira-X είναι ένας μεγάλος τριαθλητικός αγώνας (Iron Distance)ο οποίος κυκλώνει και διασχίζει τον ορεινό όγκο του Ολύμπου

1) 4 χλμ κολύμπι ανοιχτής θάλασσας με εκκίνηση από πλοιάριο (Πλαταμώνας)

2) 182 χλμ ποδήλατο διασχίζοντας τους δύο κύριους ορεινούς όγκους του Ολύμπου με 4.100 θετική υψομετρική διαφορά. (Πλαταμώνας – Βρυσοπούλες)

3) 40 χλμ τρέξιμο με 2.250 θετική υψομετρική διαφορά περνώντας από τη δεύτερη ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, Σκολιό, Βρυσοπούλες, Βάθρες ρέμα Ορλιά.

Ο αγώνας αποτέλεσε μία τεράστια πρόσκληση.

Aquathlon 2018 15/9/2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 4η συνεχή χρονια ο αγώνας Chania Aquathlon 2018 κλεινοντας την αγωνιστική χρονια των διοργανώσεων με το καθιερωμένο beach party στην παραλία της Χρυσής Ακτής. Ο αγώνας περιλάμβανε παιδική κατηγορία και ενηλίκων στις παρακάτω αποστάσειςΚολύμπι: 750μ. κολύμβησης στον κόλπο της Χρυσής Ακτής.Τρέξιμο: Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει 5χμ τρέξιμο σε άμμο και χωμάτινη επιφάνεια.

Μερικά αποτελέσματα

Αγόρια 2007-2008 1ος Μιχαλης Χαρκιολάκης, 2ος Ανίκητος Βαρουχάκης, 3ος  Αλέξανδρος Σκιαδόπουλος

Αγόρια 2009-10 1ος Χαρκιωλακης Γιάννης, 2ος Κόρακας Παναγιώτης, 3ος Μπαδογιάννης Ζαχάρης

Κορίτσια 2007-08 1η Τσαγκαράκη Αγνή

Στην μεγάλη απόσταση παιδικό 1η Κόρακα Δέσποινα 2η Κόρακα Όλια

Ανδρών κάτω των 40 1ος Αναστάσης Ουργατζόγλου, 2ος Γιάννης Νομικός, 3ος Σπύρος Μακρυγιαννης

Γυναικών 1η Κων/να Συγγενιώτη,  2η Εφη Κατρατζή, 3η Σβουράκη Χρυσαννα

Ανδρών άνω των 40, 1ος Αντώνης Πολάκης, 2ος Αντώνης Καλογεράκης, 3ος Κωστας Βαρουχάκης Σκυταλες, 1οι Βροντάκης-Βροντάκης, 2οι Λενακακης-Αρβανιτάκης, 3οι Κατακης-Φυδάνης

KOS SPRINT TRIATHLON 2018 – 16/09/2018

Ο Δήμος Κω σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας του Μοντέρνου Πένταθλου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διοργάνωσε αγώνα τριάθλου στην περιοχή της Κεφάλου με την επονομασία “Kefalos sprint triathlon 2018” στις 16/9/18.

Η εκδήλωση αποσκόπησε αφενός στην ανάδειξη του νησιού ως προορισμός αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων και αφετέρου στην ανάπτυξη του τριάθλου στο νησί ως μέσο άθλησης και ψυχαγωγίας καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τις ποιοτικές προδιαγραφές για την τέλεση αυτών.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣΟ αγώνας έλαβε χώρα στο Καμάρι της Κεφάλου στις 16/9/18 ώρα 9:00 με την ζώνη αλλαγής, την εκκίνηση και τον τερματισμό δίπλα στο εμπορικό λιμανάκι σε μία πανέμορφη τοποθεσία. Το κολύμπι (750μ)  πραγματοποιήθηκε στον κόλπο του Καμαρίου και στην συνέχεια το ποδηλατικό σκέλος (20χλμ) με μία αναστροφή στα 10 χλμ από τον επαρχιακό Κεφάλου-Κω προς το φυτώριο και πίσω πάλι στην ίδια διαδρομή. Το τρέξιμο (5χλμ)  ξεκινήσε από το Καμάρι με κατεύθυνση προς το χωριό αριστερόστροφα, σε μία διαδρομή με υψομετρικά χαρακτηριστικά όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα.

Κολύμπι 750μ Ποδήλατο 20χλμ Τρέξιμο 5χλμ

  • συνεχίζουμε στο part4

Written by: Press

Latest comments

Sorry, the comment form is closed at this time.