Enter your search terms:
Top
 

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημερίδα / τουρνουά του πρωταθλήματος ράγκμπυ λιγκ εννέα παικτών της Ε.Ο.Μο.Π..

Spread the love

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημερίδα / τουρνουά του πρωταθλήματος ράγκμπυ λιγκ εννέα παικτών της Ε.Ο.Μο.Π.. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης να φιλοξενήσει το υπέροχο αυτό αγώνισμα του ράγκμπυ λιγκ: Το 9ς.

Στο βοηθητικό του Καυταντζογλείου Σταδίου, τρεις ομάδες αγωνίστηκαν για τον τίτλο: Ο Άγιος Θωμάς Γουδίου, ο ΑΟ Καβάλα και η Νέμεσις Θεσσαλονίκης.

Ο πρώτος αγώνας, διεξήχθη μεταξύ του Αγίου Θωμά και της Καβάλας. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν εξίσου για τη νίκη, αλλά η εμπειρία των παικτών της ομάδας του Γουδίου, έκρινε το ματς. Τελικό σκορ 18-6. Ο δεύτερος αγώνας, ήταν η ιστορική στιγμή για τη Νέμεση η οποία έκανε το ντεμπούτο της. Οι Θεσσαλονικείς, με μηδαμινή εμπειρία, εντυπωσίασαν από το γεγονός του ότι προσαρμόστηκαν ταχύτατα στο παιχνίδι και κόντεψαν αρκετές φορές να σκοράρουν. Τελικά όμως, η ομάδα του ΑΟΚ δεν επέτρεψε να την αμφισβητήσουν και νίκησε με σκορ 14-0.  Το τρίτο ματς ήταν μεταξύ της Νεμέσεως και του Αγίου Θωμά. Το παιχνίδι αυτό ήταν εξίσου πολύ όμορφο και παρά το 0-24, όλοι χειροκρότησαν τους συμμετέχοντες για το υπέροχο πνεύμα και την άμιλλα.

Η τελική βαθμολογία βρήκε πρώτο τον Άγιο Θωμά με 4 βαθμούς που του χάρισαν το τρόπαιο.

Θα ακολουθήσουν ακόμα δύο τουρνουά 9ς, ενώ η ΕΟΜοΠ εξετάζει αίτημα και για τρίτο. Οι νικητές των τουρνουά θα παίξουν στο τέλος της περιόδου για να ανακηρυχθεί ο πρωταθλητής 9ς (μέχρι τώρα οι νικητές ήταν: στο Γουδί ο Πυρρίχιος  και στη Θεσσαλονίκη ο Άγιος Θωμάς).

Το τουρνουά διαιτήτευσε με μεγάλη επιτυχία ο Βασίλης Δρακάκης, έχοντας ως βοηθούς εκπαιδευόμενους διαιτητές.

Η ΕΟΜοΠ ευχαριστεί δημόσια τους εθελοντές ιατρούς και διασώστες του rescue.grγια την παρουσία τους στο τουρνουά (στο οποίο δεν υπήρξε ούτε ένας τραυματισμός) αλλά και τη διοίκηση του Καυταντζογλείου Εθνικού Σταδίου για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση.

Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο Πρόεδρος του Σταδίου κος Απόστολος Μυτιντζής ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Σταδίου κος Στέφανος Τσίφκας, τα μέλη της διοίκησης της ΕΟΜΟΠ και της Τοπικής Επιτροπής της στη Θεσσαλονίκη κκ Μπαχάς Ιωάννης και Ακριτίδης Δημήτριος, αλλά και ο Πρόεδρος της ΕΟΜοΠ κος Πανταζίδης Αναστάσιος.

Written by: admin

Latest comments

Post a comment