Enter your search terms:
Top
 

Δημοσκόπηση: Ψηφίστε για τον MVP 2017-18

Spread the love

Νέα ήθη και… έθιμα έρχονται στην ΕΟΜΟΠ. Η ομοσπονδία μας εκσυγχρονίζεται και δίνει την ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος να συμμετέχουν ενεργά στις… αποφάσεις!

Για πρώτη φορά στην Ιστορία οι φίλαθλοι του Μοντέρνου Πεντάθλου θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τον πολυτιμότερο αθλητή – αθλήτρια της χρονιάς που σε λίγες ημέρες τελειώνει.

Το 2018 μας προσέφερε πολλές συγκινήσεις τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις διεθνείς επιτυχίες των αθλητών μας. Γι αυτό και η ομοσπονδία διοργανώνει δημοσκόπηση, προκειμένου να αναδείξουμε τον MVP της σεζόν.

Με τη θετική σας ψήφο, ο αθλητής – αθλήτρια που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κατακτήσει τον τίτλο του πολυτιμότερου αθλητή και θα λάβει το αντίστοιχό βραβείο του.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και ο κάθε ενδιαφερόμενος στο τέλος του άρθρου θα μπορεί να ψηφίσει αυτόν – αυτή που πιστεύει ότι διακρίθηκε. H ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 26 Δεκεμβρίου και μετά θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Οι φιναλίστ είναι τρεις και σας τους παρουσιάζουμε (σ.σ. η σειρά είναι τυχαία).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΟΛΑΚΗ

Σε ηλικία μόλις 16 χρονών έχει καταφέρει κι έχει γράψε τη δική της ιστορία. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας στο Μοντέρνο Πένταθλο και δείχνει ικανή να μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΝΙΚΑ

Η Πηνελόπη Νίκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Run που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου (UIPM) στο Δουβλίνο κατέλαβε την 7η θέση και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, βρέθηκε ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η ανεπανάληπτη επιτυχία του στο Δίαθλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου στην Αίγυπτο μας έκανε όλους υπερήφανους. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έγινε ο πρώτος Ελληνας πρωταθλητής που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου σε ηλικιακή κατηγορία Ανδρών – Γυναικών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ

Το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις λέει ο Λαός. Ο Αλέξανδρος Πανταζίδης για 6η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο Μοντέρνο Πένταθλο. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Run που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου (UIPM) στο Δουβλίνο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Ψηφίστε τον MVP 2017-18

Written by: Press

Latest comments

  • Μαρουγκα Αγγελική 17 Δεκεμβρίου 2018, 12:24 Απάντηση

    Καλή επιτυχία Άγγελε!

  • STAMOS TSITSONIS 18 Δεκεμβρίου 2018, 09:57 Απάντηση

    Επειδή το αξίζει!!

  • Themis 19 Δεκεμβρίου 2018, 00:33 Απάντηση

    Καλή επιτυχία Άγγελε!

  • VOULA SPAN 19 Δεκεμβρίου 2018, 16:02 Απάντηση

    ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ!!!!!

  • Χρυσα Παπαεμμανουηλ 19 Δεκεμβρίου 2018, 17:36 Απάντηση

    Καλη επιτυχία Άγγελε!!

  • Αντώνιος Χαρίτος 19 Δεκεμβρίου 2018, 20:10 Απάντηση

    Μαζί σου!!!
    Καλή επιτυχία!!

  • Στέφανος 22 Δεκεμβρίου 2018, 15:14 Απάντηση

    Καλή επιτυχία Άγγελε!

  • Τσαντιλα Σωτηρια 22 Δεκεμβρίου 2018, 20:40 Απάντηση

    Καλή επιτυχία Αγγελε.Την αξίζεις!!

Post a comment